Om oss

Vi älskar våra jobb och är stolta över vår praktik och gör vårt bästa för att du ska känna dig väl omhändertagen och nöjd med din behandling hos oss.

Tandläkare Öfverman - Maja Öfverman

Maja Öfverman

Tandläkare

Tandläkarexamen 2011, Malmö tandläkarhögskola, därefter Folktandvården Vellinge. Flyttade äntligen hem till Göteborg 2013 efter 7 år i den skånska myllan. Har nu sitt drömjobb här på kliniken och målet är att förena kunskap och förnyelse med erfarenhet. På fritiden gäller träning och friluftsliv, men framförallt gäller familjen med barnen Siri och Gustav.

Tandläkare Öfverman - Åsa Knapp

Åsa Knapp

Tandsköterska

Har arbetat som tandsköterska sedan 1989 och tycker fortfarande att hon har världens bästa jobb! Kul, varierande samt så får hon träffa så många trevliga människor. Älskar kultur i alla former och den stora passionen (förutom arbetet) är att dansa Bollywood!

Tandläkare Öfverman - Elisabeth Petersson

Elisabeth Peterson

Tandhygienst

Tandhygienistexamen 1987. 3 års hygienistarbete i Schweiz. 15 års anställning hos tandläkare Nyqvist, sedan 2006, arbete i egen regi. Starka intressen (förutom tänder) är:
* Matlagning
* Skidåkning
* Långfärdsskridskor
* Resor

Anders ÖfvermanTandläkare Öfverman - Anders Öfverman

Tandläkare

Tandläkarexamen 1977. Speciellt intresserad av protetik, implantat och kirurgi. Att få ta hand om och följa patienter i 36 år och se dem gå från tänder till vänner är en gåva. Fritiden står på fyra B:n, barnbarn, båt och bicycle. Pensionerad sedan våren 2019.

 


Samarbetspartners

Tandtekniker Lena Waldensjö

Amnäs & Hedenstedt Dentallab AB

Pålsson tandtekniska lab